Ürünlü İlkokulu
Ürünlü Mahallesi Mazıdağı / Mardin
05372772015

VİZYON

Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında çevre ve yurt sorunlarına duyarlı, kendisi ile barışık, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş, sevgiyi ön plana çıkaran, çevresine model olan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Bütün öğrencilerin etkili ve kalıcı öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerikli, araştırmacı bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak. Sorgulayıcı bir ruha sahip olmalarını, ana dilini etkili bir biçimde kullanabilmelerini sağlamak. Kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş demokratik laik bireyler olarak yetiştirmek. Onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Tam Gün

08.20-14.30

Soba

İlçe merkezine 17 m uzaklıktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuzda birleştirilmiş sınıf yönetimi uygulanmaktadır. 1. ve 2. sınıfların öğretmeni Dilşad ŞİRİN, 3. ve 4. sınıfların öğretmeni ise Müdür Yetkili Öğretmen Yeter CEYLAN´dır. Okulumuzun Okul Öncesi öğretmeni ise Leyla BÜYÜKEROL´dur.